Puiul cu sos de cremă de lămâie cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 613 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, lapte, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie, Piccata de pui cu taitei de lamaie cu unt, și Paste de pui cu sos de cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați sânii de pui într-un vas de copt rezistent la cuptor. Strângeți sucul unei lămâi peste pui și condimentați cu piper de lămâie, condimente italiene și sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Piept De Pui
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piper De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa și vinul alb; gătiți și amestecați până când ceapa este moale. Coborâți focul la mediu; bateți făina. Treceți treptat smântână grea în amestecul de făină. Se amestecă laptele și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Turnați sosul de smântână direct peste pieptul de pui în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sos De Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu. Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 30 pana la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unei bucăți de pui trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).