Puiul cu sos de cremă de lămâie cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 613 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, lapte, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie, Piccata de pui cu taitei de lamaie cu unt, și Paste de pui cu sos de cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați sânii de pui într-un vas de copt rezistent la cuptor. Strângeți sucul unei lămâi peste pui și condimentați cu piper de lămâie, condimente italiene și sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Piept De Pui
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piper De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați ceapa și vinul alb; gătiți și amestecați până când ceapa este moale. Coborâți focul la mediu; bateți făina. Treceți treptat smântână grea în amestecul de făină. Se amestecă laptele și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pentru Ungerea Insertului
Sani De Fazan Daca)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Turnați sosul de smântână direct peste pieptul de pui în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sos De Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu. Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 30 pana la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unei bucăți de pui trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional