Pui cu sos de cremă de lămâie cu unt

Puiul cu sos de cremă de lămâie cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 613 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, lapte, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie, Piccata de pui cu taitei de lamaie cu unt, și Paste de pui cu sos de cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sânii de pui într-un vas de copt rezistent la cuptor. Strângeți sucul unei lămâi peste pui și condimentați cu piper de lămâie, condimente italiene și sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și vinul alb; gătiți și amestecați până când ceapa este moale. Coborâți focul la mediu; bateți făina. Treceți treptat smântână grea în amestecul de făină. Se amestecă laptele și sucul de lămâie rămas.
Turnați sosul de smântână direct peste pieptul de pui în vasul de copt.
Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu. Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 30 pana la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unei bucăți de pui trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).