Pui cu sos de cremă de lămâie cu unt

Pui cu sos de cremă de lămâie cu unt
Puiul cu sos de cremă de lămâie cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 613 calorii, 28G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 83 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, jumătăți de piept de pui, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Scallopini de pui cu lămâie cu sos de cremă de usturoi cu lămâie, Piccata de pui cu taitei de lamaie cu unt, și Pui la gratar cu sos de crema de lamaie.

Instrucțiuni

1
Așezați sânii de pui într-un vas de copt rezistent la cuptor. Strângeți sucul unei lămâi peste pui și condimentați cu piper de lămâie, condimente italiene și sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Pui întregPui întreg
SucSuc
LămâieLămâie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și vinul alb; gătiți și amestecați până când ceapa este moale. Coborâți focul la mediu; bateți făina. Treceți treptat smântână grea în amestecul de făină. Se amestecă laptele și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Vin AlbVin Alb
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Turnați sosul de smântână direct peste pieptul de pui în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sos De SmântânăSos De Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu. Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 30 pana la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unei bucăți de pui trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista