Pui Cu Sos De Ciuperci

Pui Cu Sos De Ciuperci
Puiul cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 502 calorii, 33g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, marsala, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Pui în sos de ciuperci pentru patru, și Pui în sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
3
Combinați 1/4 cană de făină, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un vas puțin adânc; dragă pui în amestec de făină, scuturând excesul. Înmuiați puiul în lapte; dragă în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă ulei de măsline la o adâncime de 1/4 inch într-o tigaie mare. Prăjiți puiul, în loturi, în ulei fierbinte la foc mediu-mare 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Saut usturoi în picături fierbinți 20 de secunde; adăugați ciuperci și saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
7
Adăugați ceapa verde, pătrunjelul și caperele; saut 1 minut. Se amestecă bulionul de pui, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/2 linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând continuu, 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
SareSare
8
Serviți sosul de ciuperci peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
SosSos
9
Serviți cu spaghete acoperite cu sos de paste de roșii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
SpagheteSpaghete
TomateTomate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista