Pui cu sos de ceapa verde

Pui cu sos de ceapa verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați puiul cu sos de ceapă verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sos Tartar De Ceapă Verde, Ton Ars Cu Ceapă Verde-Sos Wasabi, și Wontons de creveți crocanți cu sos de scufundare cu ceapă verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană de bulion și făină într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați bulionul rămas, usturoiul și cimbru; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CimbruCimbru
3
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați puiul și gătiți 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți puiul; adăugați 2 linguri de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
5
Se toarnă amestecul de bulion peste pui; se presară sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 până la 20 de minute sau până când puiul este gata, ungând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
BulionBulion
6
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Aduceți sosul la fiert la foc mediu-mare. Răzuiți fundul și părțile laterale ale tigaiei, folosind o spatulă de cauciuc. Gatiti 2 minute sau pana cand sosul se reduce la 3/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Se toarnă sosul uniform peste pui și se acoperă cu ceapa verde rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista