Pui cu sos de ceapa verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați puiul cu sos de ceapă verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sos Tartar De Ceapă Verde, Ton Ars Cu Ceapă Verde-Sos Wasabi, și Wontons de creveți crocanți cu sos de scufundare cu ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de bulion și făină într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați bulionul rămas, usturoiul și cimbru; pus deoparte.
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați puiul și gătiți 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți puiul; adăugați 2 linguri de ceapă verde.
Se toarnă amestecul de bulion peste pui; se presară sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 până la 20 de minute sau până când puiul este gata, ungând des.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Aduceți sosul la fiert la foc mediu-mare. Răzuiți fundul și părțile laterale ale tigaiei, folosind o spatulă de cauciuc. Gatiti 2 minute sau pana cand sosul se reduce la 3/4 cana.
Se toarnă sosul uniform peste pui și se acoperă cu ceapa verde rămasă.