Pui cu sos de caise Curry
Puiul cu sos de caise Curry necesită aproximativ 23 minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 147 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui fără sare, usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Couscous De Caise Curry, Pui cu sos de Mango Curry, și Ketchup de caise și roșii curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce orezul gătește, înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați puiul și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți puiul din tigaie; deoparte.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Combinați răspândirea caisei, bulionul de pui și pudra de curry, amestecând bine.
Adăugați amestecul de caise și puiul în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Descoperiți și amestecați smântâna și restul de 3 ingrediente; fierbeți 2 minute. Pentru a servi, așezați 1/2 cană de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale de servire. Sus cu pui. Puneți sosul de caise uniform peste pui.