Pui cu sos de brânză de capră
Pui cu sos de brânză de capră este un gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. O porție conține 273 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de cimbru, crengute de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Pecan cu sos de brânză de capră de afine, Pui Rover cu brânză de capră–sos de ierburi, și Ruladă de pui / cartofi dulci cu sos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana cand amestecul este redus la 1 lingura (aproximativ 1 minut).
Adăugați bulion și crengute de cimbru; gătiți până când amestecul este redus la 1/2 cană (aproximativ 5 minute).
Scoateți din căldură; aruncați crengile de cimbru.
Adăugați brânză în tigaie; se amestecă cu un bici până se omogenizează.
Serviți sosul peste pui; se presară cu frunze de cimbru.
Notă de vin: în timp ce un iubitor de vin ar putea întreba ce vin se potrivește cel mai bine cu puiul, în acest fel de mâncare, sosul de brânză de capră, mai mult decât pieptul de pui, merită cea mai mare parte a atenției dvs. de împerechere. Brânza de capră este un partener ideal pentru sauvignon blanc. Atât brânza de capră, cât și sauvignon blanc au arome curate, proaspete, picante, pământești, astfel încât mâncarea și vinul se oglindesc reciproc. Un Sauvignon blanc îmi place pentru aroma: acoperiș staniu Sauvignon Blanc de pe coasta de Nord a Californiei-despre $ - Karen MacNeil