Pui cu sos de brânză cremă

Pui cu sos de brânză cremă
Puiul cu sos de brânză cremă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 785 calorii, 81G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru 4,26 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită migdale tăiate, jumătăți de piept de pui, cremă de brânză și sare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui La Cuptor Cu Brânză Și Sos De Smântână, Rigatoni de pui și brânză cu sos de cremă de usturoi prăjit, și Paste de pui cu smântână și sos de brânză (Zwt3 Western).

Instrucțiuni

1
Periați puiul cu unt topit; se presară cu amestec de pansament, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Se toarnă 1/4 cană bulion într-un 5-qt. aragaz lent; adăugați pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Scoateți într-un platou de servire; păstrați cald. Rezervați 3/4 cană sucuri de gătit; pus deoparte.
4
Într-o cratiță mare, gătiți ceapa în unt la foc mediu până se înmoaie. Se amestecă supa, sucurile de gătit, usturoiul și bulionul rămas; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați cremă de brânză; gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Se servește cu pui și orez; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista