Pui cu sos de brânză Chipotle

Puiul cu sos de brânză Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 238 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați supa de brânză Cheddar condensată a lui campbell, jumătăți de piept de pui, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aripi de pui la gratar cu sos picant Chipotle fierbinte și brânză albastră-sos de scufundare iaurt, Nachos de pui glazurat cu miere Chipotle la grătar cu sos de brânză Monterey Jack, gust de Avocado și Jalapenos carbonizat, și Pui Chipotle la gratar cu sos de crema Chipotle-SRC pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți timp de 10 minute sau până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie.
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se amestecă supa, laptele, ardeiul chile și roșiile în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți puiul în tigaie. Reduceți căldura la minim. Gatiti 5 minute sau pana cand puiul este fiert.
Se presară cu cilantro, dacă se dorește.