Pui cu sos de anghinare de busuioc
Dacă aveți în jur 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, pui cu sos de anghinare busuioc ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 262 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Paste Cu Anghinare-Busuioc, Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Paste de pui cu sos de anghinare.
Instrucțiuni
Frecați puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, pui brun în ulei pe ambele părți.
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Stropiți cu suc de lămâie.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 20-25 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Între timp, într-o cratiță mică și grea, bateți amidonul de porumb și laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă ingredientele rămase; se încălzește.