Dacă aveți în jur 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, pui cu sos de anghinare busuioc ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 262 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Paste Cu Anghinare-Busuioc, Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Paste de pui cu sos de anghinare.
Instrucțiuni
1
Frecați puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, pui brun în ulei pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
4
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 20-25 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, într-o cratiță mică și grea, bateți amidonul de porumb și laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă ingredientele rămase; se încălzește.