Pui Cu Smântână

Pui Cu Smântână
Puiul cu smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 513 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 1,65 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1787 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, smântână, boia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Un Alt Pui De Smântână, Un Alt Pui De Smântână, și Quiche De Pui Cu Smântână.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Într-un castron puțin adânc, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați firimiturile de pâine într-un castron separat de mică adâncime. Se acoperă puiul cu amestec de smântână, apoi se acoperă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Aranjați puiul pe un raft într-o folie căptușită 15x10x1-in. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți, neacoperit, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Stropiți cu unt; coaceți 15-20 de minute sau până când sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista