Puiul cu semințe de Mac necesită în jur 46 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 621 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci portobello, biscuiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Încercați Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), Mini Cupcakes câștigătoare cu nucă de cocos cu crustă de semințe de Mac, umplutură de stafide Muscat și glazură de pătrunjel cu nucă de cocos prăjită, caramel de semințe de in și Mac și trandafiri organici, și Pui cu semințe de mac II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc, 7 până la 8 minute. În tigaie, adăugați smântâna, supa de pui, migdalele, semințele de Mac și puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Smântână
Ciuperci
Migdale
Pui întreg
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Turnați amestecul de pui în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Într-un castron mic, combinați untul topit și biscuiții; se presară peste amestecul de pui. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți aproximativ 15 minute. Descoperiți și coaceți până la bule, cu aproximativ 10 minute mai mult.