Pui cu Salsa de fasole neagra
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu Salsan de fasole neagră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 396 calorii, 43G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătate de piept de pui, strop de sare, piper jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu Salsa de fasole neagra, Pui cu Salsa de fasole neagra, și Pui la gratar cu Salsa de fasole neagra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 9 ingrediente, aruncând bine pentru a combina.
Pentru a pregăti puiul, încălziți untul într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu o picătură de sare și piper negru.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu salsa și felie de tei, dacă se dorește.