Pui cu roșii și Feta
O porție conține 41 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu roșii, ardei și Feta, Pui cu roșii uscate la soare, Fetan și struguri, și Pui sotat cu roșii, măsline și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui și ceapă; acoperi. Gatiti 10-14 min. sau până când puiul este gata (165F), întorcându-se după 6 min.
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați roșiile, pansamentul și lămâile la ceapă în tigaie; gatiti 4 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Întoarceți puiul în tigaie. Puneți sosul peste pui. Gatiti 1 min. sau până când puiul este încălzit; se acoperă cu brânză.