Pui cu roșii și Feta

Pui cu roșii și Feta
O porție conține 41 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu roșii, ardei și Feta, Pui cu roșii uscate la soare, Fetan și struguri, și Pui sotat cu roșii, măsline și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pui și ceapă; acoperi. Gatiti 10-14 min. sau până când puiul este gata (165F), întorcându-se după 6 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
3
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile, pansamentul și lămâile la ceapă în tigaie; gatiti 4 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întoarceți puiul în tigaie. Puneți sosul peste pui. Gatiti 1 min. sau până când puiul este încălzit; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista