Pui cu roșii de struguri și ciuperci
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Puiul cu roșii de struguri și ciuperci ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,34 USD pe porție. O porție conține 261 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ceapă verde, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pui cu roșii de struguri și ciuperci, Spaghete Cu Pui Sotat Și Roșii De Struguri, și Pulpe de pui la grătar cu roșii de struguri prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine, amestecând des.
Scoateți puiul din tigaie.
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu.
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul, roșiile și ceapa în tigaie și gătiți și amestecați timp de 1 minut. Întoarceți puiul în tigaie. Se amestecă bulionul concentrat și apa și se gătește până când puiul este gătit.