Pui cu rozmarin și usturoi prăjit lent

Puiul de rozmarin și usturoi prăjit lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $2.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de crenguțe de rozmarin, suc de portocale, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, Usturoi și rozmarin curcan prăjit lent, și Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul tocat și rozmarinul tocat.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de usturoi sub pielea slăbită peste piept și betisoare.
Așezați 5 căței de usturoi și crenguțe de rozmarin în cavitatea corpului.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, într-un aragaz lent electric. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare timp de 1 ora. Reduceți setarea căldurii la minim; gatiti 7 ore.
Scoateți puiul din aragazul lent, rezervând picături. Aruncați pielea de la pui.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-o cratiță mică, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Adăugați suc de portocale și oțet în cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute.