Pui cu rozmarin cu spanac și fasole
Pui cu rozmarin cu spanac și fasole necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 395 de calorii , 47 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD per porție. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, jumătăți de piept de pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 90% , acest fel de mâncare este extraordinar. Supa de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi ,pastele de pui și penne cu sos de rozmarin și usturoi și pastele de pui cu sos de rozmarin hamsii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile, rezervând sucul; tocați grosier roșiile. Toarnă carnea de pui cu un ciocan de carne la 1/4 inci. grosime. Frecati cu rozmarin, sare si piper. Într-o tigaie mare, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu.
Adăugați pui; gătiți 5-6 minute pe fiecare parte sau până când nu mai sunt roz.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Adăugați spanacul și usturoiul; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana cand spanacul se ofileste. Se amestecă fasolea, roșiile și sucul rezervat; căldură prin.