Pui cu prune uscate și slănină

Pui cu prune uscate și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați puiul cu prune uscate și slănină. Această rețetă servește 4. O porție conține 561 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere, scorțișoară măcinată, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri de pui-slănină umplute cu prune uscate (Envueltos De Pollo, Tocineta y Ciruela), Pui cu prune uscate și Oregano, și Pui cu prune uscate și Oregano.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare sau cuptor olandez încălziți uleiul de măsline, adăugați slănina și gătiți timp de aproximativ 3 până la 5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți și puneți deoparte.Frecați puiul cu sare și piper și în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se sotează aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
4
Se scoate din oală și se lasă deoparte cu slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ceapa în oală și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până devine translucidă, adăugați mai mult ulei de măsline, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați vinul roșu și cu o lingură de lemn răzuiți fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați puiul, slănina și ingredientele rămase în oală. Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 1 ora si 15 minute sau pana cand puiul este fiert si sosul s-a ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați mai mult stoc de pui, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
10
Se servește cald peste orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista