Puiul cu prune uscate și salvie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de jumătăți de piept de pui, ceapă, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui fiert la foc mic cu prune uscate, Pui Fiert Cu Prune Uscate, și Pui prăjit cu prune uscate și șalotă.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
Roșii Feliate, Opțional
2
Presărați puiul cu 1 lingură de salvie, sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă vinul și bulionul; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați restul de 1 lingură de salvie și prune uscate în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand amestecul se ingroasa. Se amestecă restul de 1/8 linguriță de piper și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm