Pui cu porumb cremos și cartofi

Pui cu porumb cremos și cartofi
Puiul cu porumb cremos și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. O porție conține 493 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de 1/2 cană de pansament italian kraft zesty, piept de pui, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de pui și supă de porumb, Cremă De Pui De Porumb, și Cremă De Pui De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați pui și cartofi; capac. Gatiti 15-18 min. sau până când puiul este gata (165F), întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și ardeii în tigaie; gătiți 5 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați porumb și bulion. Se aduce la fierbere; capac. Simmer 3 min. sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă crema de brânză; gatiti 2 min. sau până se topește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Se acoperă cu brânză mărunțită și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
7
Se servește cu pene de pui și var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista