Pui cu portocale mandarine

Puiul cu portocale mandarine este un fără gluten felul principal. O porție conține 370 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, unt, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Portocale de pui și mandarine, Salată de pui cu portocale mandarine și nuci pecan, și Salată de spanac ofilită cu pui și portocale mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Combinați marmelada de portocale, amidonul de porumb, sucul de lămâie și muștarul într-un castron mic, amestecând bine amestecul cu un bici. Amestecați ușor portocalele.
Adăugați amestecul de marmeladă în tigaie; acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când sosul este ușor gros, amestecând o dată.