Pui cu Port și smochine

Puiul cu Port și smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 893 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, sare, smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Fricass de pui cu smochine și sos de Port, Rață cu smochine și Port, și Gorgonzola Dolce cu smochine și Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți fiecare smochin de trei sau patru ori cu un cuțit de tăiat. Într-o cratiță mică din oțel inoxidabil, combinați smochinele, apa, portul de 2/3 cană și coaja de lămâie. Se aduce la fierbere și se fierbe, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Aruncați coaja și rezervați lichidul de braconaj.
Tăiați smochinele în jumătate.
Între timp, acoperiți puiul cu uleiul și aranjați bucățile, cu pielea în sus, într-o tigaie mare.
Presărați puiul cu restul de 1 lingură de port și condimentați cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Acoperiți fiecare bucată de pui cu o bucată de unt. Gatiti pana cand sanii sunt gata, aproximativ 30 de minute.
Scoateți sânii și continuați să gătiți picioarele până când ați terminat, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți tigaia din cuptor; întoarceți sânii în tigaie.
Încălziți broilerul. Se fierbe puiul până când pielea se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Transferați puiul pe o farfurie.
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Puneți tigaia la foc moderat și adăugați lichidul de braconaj de smochine. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 4 minute.
Adăugați smochinele, orice sucuri acumulate din pui și câte un vârf de sare și piper. Puneți sosul peste pui.
Sugestie de meniu: o legumă verde, cum ar fi broccoli aburit, face o garnitură rapidă și ușoară.
Recomandarea vinului: un vin roșu portughez, cum ar fi un Do, combinând textura moale cu aroma completă, este o potrivire geografică. Sosul savuros ar merge, de asemenea, frumos cu un cabernet Sauvignon fructat sau merlot din California sau Australia.