Pui cu Port și smochine

Pui cu Port și smochine
Puiul cu Port și smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 893 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, sare, smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Fricass de pui cu smochine și sos de Port, Rață cu smochine și Port, și Gorgonzola Dolce cu smochine și Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pierceți fiecare smochin de trei sau patru ori cu un cuțit de tăiat. Într-o cratiță mică din oțel inoxidabil, combinați smochinele, apa, portul de 2/3 cană și coaja de lămâie. Se aduce la fierbere și se fierbe, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Aruncați coaja și rezervați lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Tăiați smochinele în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Între timp, acoperiți puiul cu uleiul și aranjați bucățile, cu pielea în sus, într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Presărați puiul cu restul de 1 lingură de port și condimentați cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Acoperiți fiecare bucată de pui cu o bucată de unt. Gatiti pana cand sanii sunt gata, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
PortPort
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți sânii și continuați să gătiți picioarele până când ați terminat, cu aproximativ 5 minute mai mult.
7
Scoateți tigaia din cuptor; întoarceți sânii în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Încălziți broilerul. Se fierbe puiul până când pielea se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Puneți tigaia la foc moderat și adăugați lichidul de braconaj de smochine. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
11
Adăugați smochinele, orice sucuri acumulate din pui și câte un vârf de sare și piper. Puneți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
12
Sugestie de meniu: o legumă verde, cum ar fi broccoli aburit, face o garnitură rapidă și ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
13
Recomandarea vinului: un vin roșu portughez, cum ar fi un Do, combinând textura moale cu aroma completă, este o potrivire geografică. Sosul savuros ar merge, de asemenea, frumos cu un cabernet Sauvignon fructat sau merlot din California sau Australia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista