Pui cu piper de lămâie și orez
Lemon Pepper pui și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 447 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez, bulion de pui, piper de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de pui cu piper de lămâie pe un pat de orez, Orez Cu Lămâie-Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Turnați bulionul de pui într-o farfurie de 2 litri. Umpleți o cutie cu orez (aproximativ 1 3/4 căni) și amestecați în bulion. Condimentează cu boia de ardei și piper de lămâie după gust.
Așezați sânii de pui deasupra amestecului de orez și presărați cu mai multă boia și piper de lămâie după gust.
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute sau până când orezul este gătit și puiul nu mai este roz în interior.