Pui cu piersici și balsamic

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten la colecția dvs., Pui Saucy Peach-balsamic ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 268 de calorii. Pentru 1,47 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oțet balsamic, tarhon, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați tigaia de pui cu piersici cu balsamic, pui cu piersici și busuioc balsamic și pui la grătar cu piersici și balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stropiți puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul pe ambele părți în unt.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați bulion și sherry în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă conservele, usturoiul și tarhonul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute, amestecand din cand in cand. Se amestecă cu oțet. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când un termometru arată 165°.