Pui cu Pesto de anghinare și Kale fiert cu fasole roz și șuncă

Pui cu pesto de anghinare și varză înăbușită cu fasole roz și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 638 calorii, 49G de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare pline de apă, condimente de lămâie și ierburi, fasole roz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pesto De Anghinare Fiert, Paste Pesto de napi cu inimi de anghinare și Kale, și Sandwich cu brânză la grătar cu pesto de semințe de dovleac de anghinare Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează puiul peste tot cu sare și piper negru. Condimentează cu condimente de lămâie și ierburi.
Se pune în tigaie fierbinte și se gătește 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până se gătește.
Între timp, într-un blender, combinați inimile de anghinare, busuiocul, usturoiul, 1/2 cană bulion de pui, ulei și brânză. Procesați până la neted, adăugând mai mult bulion, dacă este necesar, pentru a crea un sos gros.
Transferați puiul într-un platou de servire și acoperiți cu pesto.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șuncă și gătiți 2 minute, până se rumenesc.
Adăugați kale, fasole și bulion, acoperiți și aburiți 5 minute, până când kale este fraged. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Serviți kale alături de pui.