Pui cu pepene verde-salsa de Mango

Pui cu pepene verde-Mango Salsan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 215 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, mango, jalapeincurbo chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, Pui Marinat La Grătar Cu Salsa De Pepene Verde, și Marinat pui la gratar cu castravete-pepene verde Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas de sticlă puțin adânc.
Se amestecă condimentele la grătar și uleiul; lingura peste pui. Capac; frigider 1 oră.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele salsa. Capac; frigider pentru a amesteca arome.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu atenție uleiul pe grătar.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 74°).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.