Pui cu oțet al bunicii

Pui cu oțet al bunicii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu oțet al bunicii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 91 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 39 g de grăsimi și un total de 569 de calorii . Un amestec de oțet distilat, pulpe de pui, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 9 ore și 20 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Not Your Granny’s” Pumpkin Pie Minis , Pork Belly Po Boys with Habenero Vinegar & Honey Mustard Mayonnaise și Salata de castraveți cu oțet .

Instrucțiuni

1
Puneți pulpele de pui într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Caramele De Migdale Sau De Ciocolată1 Cană De Caramele De Migdale Sau De Ciocolată
2
Se toarnă oțet peste, se acoperă și se lasă la marinat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Reteta Tort Cu DovleacReteta Tort Cu Dovleac
4
Scoateți puiul din marinadă, rezervând 1/4 cană de oțet. Ungeți puiul cu făină și asezonați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Alba, Taiata In Jumatate, Plus 1 CeapaCeapa Alba, Taiata In Jumatate, Plus 1 Ceapa
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Reteta Aluat De PrajitReteta Aluat De Prajit
5
Încinge uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru De Otet Alb1 Litru De Otet Alb
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză Cheddar Cuburi Sau După Gust4 Uncii De Brânză Cheddar Cuburi Sau După Gust
6
Prăjiți puiul în uleiul încins până când exteriorul este ușor crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
1 Litru De Otet Alb1 Litru De Otet Alb
7
Luați de pe foc și puneți puiul într-o tavă de copt de 9 x 13 inci tapetată cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
1 Cană De Caramele De Migdale Sau De Ciocolată1 Cană De Caramele De Migdale Sau De Ciocolată
8
Adăugați 1/4 cană de oțet în tigaie și turnați întregul borcan de jalapenos peste pui. Acoperiți tava cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
4 Uncii De Brânză Cheddar Cuburi Sau După Gust4 Uncii De Brânză Cheddar Cuburi Sau După Gust
9
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Reteta Tort Cu DovleacReteta Tort Cu Dovleac
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista