Pui cu oțet al bunicii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu oțet al bunicii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 91 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 39 g de grăsimi și un total de 569 de calorii . Un amestec de oțet distilat, pulpe de pui, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 9 ore și 20 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Not Your Granny’s” Pumpkin Pie Minis , Pork Belly Po Boys with Habenero Vinegar & Honey Mustard Mayonnaise și Salata de castraveți cu oțet .
Instrucțiuni
Puneți pulpele de pui într-un vas de copt puțin adânc.
Se toarnă oțet peste, se acoperă și se lasă la marinat peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Scoateți puiul din marinadă, rezervând 1/4 cană de oțet. Ungeți puiul cu făină și asezonați cu sare și piper după gust.
Încinge uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Prăjiți puiul în uleiul încins până când exteriorul este ușor crocant.
Luați de pe foc și puneți puiul într-o tavă de copt de 9 x 13 inci tapetată cu folie de aluminiu.
Adăugați 1/4 cană de oțet în tigaie și turnați întregul borcan de jalapenos peste pui. Acoperiți tava cu folie.
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.