Pui Cu O Singură Tigaie
Puiul cu o singură tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1255 calorii, 82G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.97 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați pui, Cartofi noi, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați O tigaie de pui de lamaie cu sparanghel, Foaie Tigaie Rozmarin Pui, și O tigaie de pui cremos și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Obțineți 2 vase de copt și turnați puțin ulei de măsline pentru a acoperi. Aranjați bucățile de pui, cartofii, ceapa, căței de usturoi și ardei pe ele. (Dacă doriți să utilizați 3 feluri de mâncare și ați luat camera, faceți; cu cât totul este mai puțin ambalat, cu atât cartofii vor fi mai crocanți.) Apoi stropiți mai mult ulei, asigurându-vă că totul este lucios și bine slicked (dar nu picură), presărați cu sare și coaceți aproximativ 45 de minute.
Când ați terminat (și testați toate părțile componente), presărați pătrunjelul și - întotdeauna fac asta - serviți direct din vasele de copt.