Pui cu o oală cu legume fierte

Pui cu o oală cu legume fierte
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, puiul cu o oală cu legume fierte ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 965 calorii, 57G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 101 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pui, unt, slănină din spate și ierburi precum tarhon. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Friptură la oală cu legume, Cuptor fiert friptură cu legume, și Pui Fiert Cu Legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți untul într-o caserolă până la sfârâit, apoi luați 10 minute pentru a rumeni puiul pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Scoateți puiul din vas, apoi prăjiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați cartofii și șalotele, apoi gătiți până abia începe să se rumenească. Cuibărește puiul printre legume, toarnă peste vin, apoi friptură la oală, netulburată, timp de 1 oră sau până când puiul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
După 1 oră, scoateți puiul și puneți tigaia la loc pe foc. Amestecați mazărea în sucurile de unt, adăugând un strop de apă dacă tigaia este uscată, apoi fierbeți până când mazărea este gătită. În cele din urmă, adăugați orice sucuri din puiul odihnit, apoi amestecați prin ierburi și serviți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista