Pui cu Muștar Mascarpone Sos Marsala

Pui cu Muștar Mascarpone Sos Marsala
Rețeta Pui cu Muștar Mascarpone Sos Marsala se poate face în aproximativ 50 de minute. Acest fel principal are 738 de calorii, 37 g de proteine și 37 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,53 USD per porție. Mergeți la magazin și cumpărați vin de marsala, piept de pui, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 69 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Pui cu muștar Mascarpone Sos Marsala, Tortellini, Ciuperci în Cremă Marsala-Mascarpone și Ravioli de Pui Buitoni Marsala cu Ciuperci Marsala Sos Cremă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Stropiți puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
3
Încinge uleiul într-o tigaie mare mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Medii, Decojite și TăiateLa 5 Roșii Medii, Decojite și Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
4
Adăugați puiul și gătiți până când se rumenește, aproximativ 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
5
Transferați puiul pe o farfurie și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
6
În timp ce puiul se răcește, topește 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare, apoi adaugă ceapa și călește până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
Frisca Si/sau Zahar PudraFrisca Si/sau Zahar Pudra
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
7
Se adauga ciupercile si usturoiul si se calesc pana cand ciupercile sunt fragede si sucurile se evapora, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
8
Se adauga vinul si se fierbe pana scade la jumatate, aproximativ 4 minute. Se amestecă mascarpone și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat1/2 Kilogram De Pui Gătit Feliat
VinVin
9
Tăiați pieptul de pui în cruce în felii groase de 1/3 inch. Puneți puiul și toate sucurile acumulate în tigaie. Se fierbe, neacoperit, la foc mediu-mic până când puiul este gătit și sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă pătrunjelul tocat. Se condimenteaza sosul, dupa gust, cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
10
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Maioneza Sau Smantana Mexicana4 Linguri Maioneza Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Sare De Mare, împărțită1 Lingură Sare De Mare, împărțită
11
Adăugați fettuccine și gătiți până al dente, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
12
Scurgere. Se amestecă fettuccine cu 3 linguri de unt și se condimentează, după gust, cu sare și piper. Rotiți fettuccine pe farfurii de servire. Peste deasupra se pune amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
FettuccinăFettuccină
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
Frisca Si/sau Zahar PudraFrisca Si/sau Zahar Pudra
13
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista