Pui cu miere-muștar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, puiul cu miere și muștar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. Pentru 1,84 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 de calorii , 25 g de proteine și 22 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Un amestec de piper, pudră de curry, suc de portocale și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de lingură de 40% , acest fel de mâncare este solid. Salată de pui cu crustă de covrigi cu miere și muștar cu sos picant de muștar cu miere , buzunare de pui cu miere de Dijon cu dip cremoasă de muștar cu miere și pui cu muștar cu miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați mierea, untul, muștarul, sucul de portocale și pudra de curry. Pune jumătate într-un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Într-o tigaie, rumeniți puiul în ulei.
Se presară cu sare și piper.
Se pune peste sos; întoarce-te la haină.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 15 minute.
Coaceți încă 5-10 minute sau până când un termometru pentru carne arată 170°.