Pui cu mango la curry
Pui cu mango la curry este un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 328 de calorii, 35 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 2,07 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână chutney de mango, roșii conservate, carne de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt pui la curry cu salată de mango, pui la curry cu orez mango și aperitive cu mango și pui.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-înalt; fierbeți ceapa și usturoiul în unt până când ceapa devine translucidă, 2 până la 3 minute; adăugați puiul și gătiți aproximativ 30 de secunde în timp ce amestecați. Se amestecă pasta de curry până când puiul este acoperit uniform.
Turnați chutney-ul și roșiile în tigaie; continuați să gătiți până când pieptul de pui nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 10 minute.