Puiul cu lămâie și iaurt la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 431 calorii, 36g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1524 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de iaurt grecesc, boia de ardei, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon la grătar cu iaurt cu lămâie, Vinete La Grătar Cu Lămâie, Iaurt, Rodie Și Mentă, și Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos De Iaurt Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună 1/2 cană de iaurt, sucul din 1/2 lămâie, coaja de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, boia de ardei, herbes de Provence, 1 linguriță de sare și piper negru într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Piper Negru
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Iaurt
Suc
Lămâie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați pui, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Combinați 1/2 cană de iaurt, 1 lingură de suc de lămâie și harissa într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Harissa
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Scoateți puiul din pungă și transferați-l pe o farfurie sau o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie. Se usucă bucățile de pui cu mai multe prosoape de hârtie. Se condimentează cu vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Pui întreg
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
7
Pui la grătar, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit timp de 2 minute. Întoarceți fiecare piesă și treceți la căldură indirectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Grătar, întorcându-se des, cu capacul în jos până se rumeneste bine și carnea nu mai este roz în centru, 30 până la 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
9
Serviți puiul cu amestecul de iaurt harissa pe lateral.