Pui Cu Lămâie Și Iaurt La Grătar

Puiul cu lămâie și iaurt la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 431 calorii, 36g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1524 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de iaurt grecesc, boia de ardei, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon la grătar cu iaurt cu lămâie, Vinete La Grătar Cu Lămâie, Iaurt, Rodie Și Mentă, și Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos De Iaurt Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună 1/2 cană de iaurt, sucul din 1/2 lămâie, coaja de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, boia de ardei, herbes de Provence, 1 linguriță de sare și piper negru într-un castron.
Se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pui, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 3 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Combinați 1/2 cană de iaurt, 1 lingură de suc de lămâie și harissa într-un castron mic. Pune deoparte.
Scoateți puiul din pungă și transferați-l pe o farfurie sau o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie. Se usucă bucățile de pui cu mai multe prosoape de hârtie. Se condimentează cu vârf de sare.
Pui la grătar, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit timp de 2 minute. Întoarceți fiecare piesă și treceți la căldură indirectă.
Grătar, întorcându-se des, cu capacul în jos până se rumeneste bine și carnea nu mai este roz în centru, 30 până la 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Serviți puiul cu amestecul de iaurt harissa pe lateral.