Pui cu linte de muștar

Pui cu linte de muștar
Reteta de pui cu linte de muștar se poate face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 351 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 252 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită bulion de pui, coajă de lămâie, ceapă și linte puy. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, care este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut cu linte și sos de muștar, Linte caldă cu vinetă de muștar, și Carne de porc cu crustă de muștar cu morcovi și linte.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă. Condimentați bucățile de pui, apoi rumeniți-le în uleiul fierbinte timp de 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Scoateți și puneți deoparte.
3
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți timp de 5 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți încă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați lintea și bulionul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Puneți puiul deasupra, puneți capacul și lăsați să fiarbă la foc mediu timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți capacul și creșteți căldura. Bulați încă 20 de minute până când lintea este fragedă, cea mai mare parte a stocului a fost absorbită, iar puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
LinteLinte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Se amestecă frache crme, coaja și sucul de lămâie, muștarul, pătrunjelul și condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sezonul GoyaSezonul Goya
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
9
Serviți cu legume verzi, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista