Pui cu linte de muștar
Reteta de pui cu linte de muștar se poate face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 351 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 252 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită bulion de pui, coajă de lămâie, ceapă și linte puy. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, care este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut cu linte și sos de muștar, Linte caldă cu vinetă de muștar, și Carne de porc cu crustă de muștar cu morcovi și linte.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă. Condimentați bucățile de pui, apoi rumeniți-le în uleiul fierbinte timp de 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii pe toate părțile.
Scoateți și puneți deoparte.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de ulei.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți timp de 5 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți încă 1 min.
Adăugați lintea și bulionul și amestecați bine.
Puneți puiul deasupra, puneți capacul și lăsați să fiarbă la foc mediu timp de 30 de minute.
Scoateți capacul și creșteți căldura. Bulați încă 20 de minute până când lintea este fragedă, cea mai mare parte a stocului a fost absorbită, iar puiul este gătit.
Se amestecă frache crme, coaja și sucul de lămâie, muștarul, pătrunjelul și condimentul.
Serviți cu legume verzi, dacă doriți.