Pui cu Kale și Freekeh-Pilaf de linte

Pui cu Kale și Freekeh-Pilaf de linte
Puiul cu Kale și Freekeh-pilaf de linte este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați kale, ulei de măsline, stafide hunza și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Pui cu Kale și Freekeh-Pilaf de linte, Marocan Freekeh Pilaf, și Burghul & Freekeh Pilaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă chimenul într-un mic uscatskillet la foc mediu până la prăjit,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
2
Se ia de pe foc; adaugaoțet și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Lăsați să stea 30 de secunde.
4
Transferați într-un blender; adăugați ulei și următoarele3 ingrediente. Pur și simplu. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă peste căldură medie. Condimentează puiul cu sare. Lucrând în2 loturi și adăugând 1 lingură de ulei întrebatch-uri, gătiți puiul în straturi unice până când este încununat pe ambele părți și doar gătit, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați Lao farfurie și cort cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați 1/4 cană de apă.Se amestecă, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Bateti in1 / 4 cupa vinaigrette. Răsturnați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Topiți untul cu 1 lingură de ulei în aceeași abilitatepeste foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați usturoi și gătițipână când începe să se rumenească, 1-2 minute.Aruncați usturoiul. Lucrând în 3 loturi și adăugând mai mult ulei după cum este necesar, adăugați kale laskillet și aruncați până se ofilesc, 1-2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
KaleKale
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Transferați într-un castron mare. Condimentează ușor cu sare. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați freekeh și linte în aceeași tigaie.Creșteți căldura; se amestecă până se încălzește, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FreekehFreekeh
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Puneți pilaf pe farfurii. Sus cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Bateți sucurile din farfurie cu pui însos; stropiți peste pui și pilaf. Top cu kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
550 calorii, 29 g grăsimi, 28 g carbohidrați
12
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista