Pui cu ierburi și sparanghel
Puiul cu ierburi și sparanghelul este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 43G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, piept de pui jupuit și dezosat, garnitură: crenguțe de oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Plăcintă Cu Oală De Pui Și Sparanghel Cu Crustă De Cartofi Cu Ierburi, Mese ușoare-pui cu ierburi, Orzo și sparanghel, și Sparanghel Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul și 3/4 cană de marinată într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar, întorcându-se la strat; așezați sparanghelul și 1/4 cană de marinată într-o altă pungă mare de congelator din plastic cu fermoar, întorcându-vă la strat. Sigilați ambele pungi și răciți 30 de minute, întorcând pungile ocazional.
Scoateți puiul și sparanghelul din marinată, aruncând marinada.
Pui la grătar și sparanghel, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400). Pui la grătar 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când este gata, ungând ocazional cu 1/4 cană marinată rămasă. Sparanghel la grătar 4 minute sau până când este crocant, întorcându-se ocazional.
Scoateți puiul și sparanghelul de pe grătar într-un platou de servire.
Se servește cu roșii proaspete feliate.