Pui cu ierburi proaspete și oțet de vin Sherry
Puiul cu ierburi proaspete și oțet de vin Sherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $3.02 pe portie. O porție conține 496 calorii, 43G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, sare, vermut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Salată Cu Unt Cu Oțet De Vin Roșu Și Ierburi, Pui cu sos de oțet de Sherry, și Pui în oțet de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați pui; întoarceți-vă la strat.
Preîncălziți broilerul. Aranjați puiul, cu pielea în jos, pe o foaie mare de copt cu margini.
Se toarnă marinada peste; se fierbe 4 minute. Întoarceți puiul. Se fierbe până se gătește și pielea se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Transferați puiul pe platou.
Adăugați vermut și unt rece la sucurile de pe foaie.
Așezați foaia peste 2 arzătoare la foc mediu. Gatiti pana cand sosul se reduce la 1/2 cana, razuind bucatele rumenite, aproximativ 2 minute.
Se toarnă sos cald peste pui.