Pui Cu Ierburi La Grătar
Puiul cu ierburi la grătar este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 148g de proteine, 123G de grăsime, și un total de 1741 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,34 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, frunze de maghiran, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spiedies de pui (sandvișuri de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi), Pui La Grătar Cu Ierburi, și Pui La Grătar Cu Trei Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tava de picurare direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Ori aripi de pui peste spate cu sfaturi atinge. Legați sau frigăruie tobe de coadă.
Se amestecă untul, cimbru, rozmarin și maghiran.
Ungeți jumătate din amestecul de plante peste pui. Introduceți termometrul pentru carne de grătar în pui, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Acoperiți și grătați puiul, pieptul în sus, peste tigaia de picurare și 4 inci de la foc mic 1 oră 45 minute până la 2 ore 15 minute, întorcându-se la fiecare 20 de minute și periaj cu amestec de plante, până când termometrul citește 82° și sucul de pui nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru o sculptură mai ușoară. Aruncați orice amestec de plante rămase.