Pui cu ierburi cu sos de muștar
Pui cu ierburi cu sos de muștar este un fel principal care servește 4. O porție conține 340 de calorii , 30 g de proteine și 8 g de grăsime . Pentru 2,07 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, tarhon, fulgi de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și somon cu frunze de cedru cu sos de mărar și muștar , corned beef și varză cu sos de muștar irlandez și Kielbasa cu varză de Bruxelles în sos de cremă de muștar .
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc sau într-o pungă mare de plastic resigibilă, combinați primele șase ingrediente. Înmuiați puiul în zară, apoi ungeți-l cu amestecul de pesmet.
Așezați într-un singur strat într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se presară cu firimiturile rămase.
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 25-30 de minute sau până când sucurile curg limpede. Între timp, pentru sos, aduceți bulionul și amidonul de porumb la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă muștarul; se fierbe timp de 3 minute.
Adăugați smântână; se încălzește, amestecând continuu (nu se fierbe).