Pui cu harissa și roșii
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru cutia de rețete, puiul cu harissa și roșiile ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $2.74 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 277 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită piept de pui, măsline, ulei de măsline și oregano. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Rețete similare sunt Roșii prăjite Harissa cu cuscus, Vinete carbonizate și roșii cu Harissan și mentă, și Creveți Harissa cu cuscus, roșii și mentă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Puneți puiul într-o tavă medie de prăjire, apoi frecați cu harissa, ulei și oregano.
Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 5 minute, apoi scoateți folia și adăugați roșiile cherry și măslinele în tavă. Prăjiți încă 10 minute până când cojile de roșii încep să se despartă și puiul este gătit.
Se servește cu cartofi noi fierți