Pui cu Harissa

Pui cu Harissa
Dacă aveți aproximativ 4 ore și 30 de minute de petrecut în bucătărie, puiul cu harissa ar putea fi o rețetă excelentă , fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială de încercat. Această rețetă este pentru 4 persoane. Acest fel principal are 179 de calorii , 25 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Pentru 1,65 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de chimion, usturoi, boia de ardei și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Allrecipes. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 58% , ceea ce este solid. Chiftelele de miel cu vârtej de tahini, iaurt și harissa , puiul cu caju la oală automată și curryul picant de pui cu nucă de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți boiaua afumată, usturoiul, chimenul, semințele de chimen, ardeiul chipotle și sosul adobo într-un mojar și pisați-le împreună cu un pistil până obțineți o pastă. Întindeți pasta pe tot pieptul de pui, puneți-l într-un bol, acoperiți-l și dați-l la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți un grătar exterior la foc mediu și ungeți ușor grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți puiul din marinadă și aruncați excesul de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
4
Ungeți pieptul de pui cu ulei de măsline și presărați-l cu sare și piper. Frigeți pieptul de pui la grătar până când carnea prezintă urme de grătar și interiorul nu mai este roz, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista