Pui cu glazură de prune

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu glazură de prune. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 453 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, pui, gem de prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Aripi de pui cu aragaz lent cu glazură de prune de mure, Friptură De Porc Cu Glazură De Prune, și Filet De Porc Cu Glazură Balsamică De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Condimentați bucățile de pui cu sare și piper după gust și așezați pielea cu fața în sus pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
În timp ce puiul se coace, amestecați gemul de prune, 1 1/2 lingurițe de piper, ghimbir și hrean într-un castron mic. După ce puiul s-a copt 20 de minute, periați cu glazura de prune și reveniți la cuptor.
Continuați să coaceți până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, cu 20 până la 30 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).