Pui Cu Fulgi De Cartofi
Puiul cu fulgi de cartofi este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 465 calorii, 52G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de fulgi de cartofi, sare de usturoi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește Cu Fulgi De Cartofi, Foame Jack Fulgi De Cartofi Buckeyes, și Crispy Cartofi Fulgi De Nucă De Cocos Pecan Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați fulgii de cartofi, parmezanul și sarea de usturoi. Înmuiați puiul în unt, apoi acoperiți cu amestec de fulgi de cartofi.
Așezați într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Se coace, neacoperit,la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până când sucurile se limpezesc. Se fierbe 4 în. de la foc timp de 3-5 minute sau până se rumenesc ușor.