Dacă aveți aproximativ 1 oră și 25 de minute de petrecut în bucătărie, Puiul cu fenicul aromat ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Acest fel principal are 387 de calorii , 28 g de proteine și 25 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,9 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, bulbi de fenicul, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui aromat cu sultane , Pui aromat asiatic și Rendang de pui aromat .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 1 lingură picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Stropiți puiul cu sare și piper. Rumeniți puiul pe toate părțile în picături rezervate; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3
Adăugați fenicul și ceapa în tigaie; gătiți și amestecați timp de 3-4 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se amestecă vinul, sucul și coaja de lămâie, foile de dafin, cimbru și cayenne. Întoarceți puiul în tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți puiul și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
7
Gatiti amestecul de fenicul, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand din cand in cand. Se amestecă caperele și baconul rezervat. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită