Pui cu Curry roșu-glazură de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu glazură roșie de Curry-arahide. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 585 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, mango, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry frecat coapse de pui afumate cu glazură de sorg-Chile, și Pui la grătar cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron, aruncați mango cu puiul și 3 linguri de sos de arahide și condimentați ușor cu sare și piper. Filetați ușor mango și puiul pe 8 frigarui, alternând bucățile.
Periați frigăruile cu ulei și grătiți la foc mare, rotind ocazional, până când puiul este ușor carbonizat în pete și aproape gătit, 8 până la 10 minute.
Ungeți 2 linguri de sos de arahide pe frigarui și grătar, rotind, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Dacă sosul devine prea gros pentru a fi periat, subțiați-l ușor cu apă.
Serviți frigăruile de pui și mango cu pene de var și treceți sosul de arahide rămas la masă.