Pui Cu Crustă De Susan-Pecan
Puiul cu crustă de susan-Pecan este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 392 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de sos teriyaki, ceapă verde, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Rețete similare sunt Pui Cu Crustă De Susan, Degete De Pui Cu Crustă De Susan, și Paillards de pui cu crustă de susan cu salată de alge marine.
Instrucțiuni
Combinați pieptul de pui și 1/3 cană de sos teriyaki într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și răciți 10 minute.
Se amestecă împreună pecan și următoarele 4 ingrediente într-un vas de mică adâncime. Dragă pui în amestec de nuci pecan.
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 6 minute pe fiecare parte sau pana devine auriu.
Scoateți-l pe un platou de servire și păstrați-l la cald. Rezervați picături în tigaie.
Se amestecă împreună 1/2 cană sos teriyaki, 1/4 cană apă și amidon de porumb până se omogenizează; adăugați ananas zdrobit și ceapă verde. Se amestecă amestecul în picături în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, 1-2 minute sau pana se ingroasa.