Pui Cu Crustă De Sare
Puiul cu crustă de sare este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 16 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână pui, frunze de dafin, salsa lucincosa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Pui Cu Crustă De Sare, Pui Cu Crustă De Sare, și Cardamom pui cu crustă de sare și piper.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor horno sau de casă (cu raftul poziționat în treimea inferioară a cuptorului) la aproximativ 500 F.
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Puneți cimbru, usturoi și frunze de dafin în cavitate și strângeți cu sfoară de bucătărie.
Goliți sarea în chiuvetă (sau într-un lighean mare sau găleată dacă lucrați în aer liber).
Turnați 2 căni de apă peste sare și, folosind mâinile, aruncați pentru a combina.
Adăugați mai multă apă după cum este necesar, o cană sau două odată, aruncând până când amestecul are consistența zăpezii umede.
Faceți un pat de sare adânc de 1 inch într-o tigaie și tamponați-l.
Așezați puiul în centru. Lipiți sonda unui termometru pentru carne în cea mai groasă parte a coapsei. Acoperiți puiul complet cu sarea rămasă, tamponându-l astfel încât să fie complet învelit.
Transferați puiul la cuptor și prăjiți timp de 35 până la 40 de minute; temperatura internă a coapsei ar trebui să citească 175 F.
Răspândiți ziarele pe tejghea de lângă chiuvetă.
Scoateți tigaia din cuptor, puneți-o pe ziar și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 185 km f).
Crăpați crusta de sare cu un sucitor sau un ciocan, ridicați bucățile și aruncați-le. Cu o perie de patiserie, periați sarea rămasă departe de pui. Scoateți cu grijă pielea de pe sâni și picioare. Tăiați sânii din os și tăiați-i în felii groase de 1/2 inch. Feliați carnea de pe picioare și coapse.
Aranjați carnea pe un platou cald și lingurați salsa peste pui.
Din șapte incendii: Grilling the Argentinian Way de Francis Mallmann. Drepturi de autor: 2009 de Francis Mallmann; fotografie: 2009 de Santiago Solo Monllor. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company.