Pui cu crustă de parmezan și sparanghel cu sos Malteză

Pui cu crustă de parmezan și sparanghel cu sos Malteză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu crustă de parmezan și sparanghelul cu sos Maltaise. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 459 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștar de miere dijon, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sparanghel în sos cremos de unt de Malteză de portocale, Pui cu crustă de parmezan în sos de smântână, și Pui cu crustă de parmezan în sos de smântână.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F. Unt foaie de copt cu margini mari cu 2 linguri de unt. Se topește restul de 4 linguri de unt într-o cratiță mică și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle și muștarul în castron pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă panko, parmezan, sare și piper într-un castron mare. Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi amestecul panko, acoperind Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Stropiți untul topit rezervat peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
6
Coaceți puiul până se rumeneste și se fierbe, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Garnisiți puiul cu năsturel; se servește cu sparanghel cu sos Malteză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
SparanghelSparanghel
Pui întregPui întreg
SosSos
8
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista