Pui cu crustă de migdale
Puiul cu crustă de migdale este un fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 601 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de sos de soia, sare, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pui Cu Crustă De Migdale, Pui Cu Crustă De Migdale, și Pui cu crustă de migdale.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din pieptul de pui și tăiați fiecare în 4 bucăți. Cu un ciocan, bateți fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic până la 1/4 până la 1/2 in. gros.
Într-un castron, combinați sare, sos de soia, 2 linguri. amidon de porumb, coniac, bicarbonat de sodiu și 2 linguri. apă.
Adăugați puiul și amestecați pentru a acoperi.
Transferați puiul pe o farfurie. În același castron, amestecați restul de 3 linguri. amidon de porumb și ouăle până se omogenizează bine.
Se amestecă puiul pentru a acoperi.
Într-un 12-in. tigaie, se încălzește 1/2 in. ulei la foc mediu-mare.
Întindeți migdalele pe o tăietură. Apăsați puiul în nuci, acoperind uniform ambele părți, apoi puneți puiul în ulei. Gatiti pana se rumeneste, intorcand o data, 4 pana la 8 minute in total.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.