Pui cu ciuperci și fasole verde
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul cu ciuperci și fasole verde ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1009 calorii, 78g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, fasole, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Thailandez cu ciuperci, fasole verde și busuioc, Cina cu o oală ~ pui cu cartofi, fasole verde și ciuperci, și Fasole verde cu ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați într-o tigaie. Într-un castron mic, combinați cimbru, ardei roșu, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Ungeți puiul cu 1 1/2 linguri de ulei și presărați cu amestecul de usturoi și condimente tocate. Aranjați căței de usturoi întregi și jumătăți de portocale în jurul puiului. Prăjiți până când puiul este gătit, 35 până la 40 de minute. Între timp, așezați fasolea verde și ciupercile pe o foaie de copt.
Stropiți cu uleiul rămas și condimentați cu sarea și piperul rămas. Prăjiți până când ciupercile sunt fierte și fasolea se rumenesc ușor, amestecând o dată, aproximativ 15 minute. Împărțiți puiul și usturoiul între farfurii individuale și strângeți jumătățile de portocale prăjite deasupra.
Se servește cu fasolea verde și ciupercile.Bacsis: folosirea bucăților de pui mai degrabă decât a unei păsări întregi reduce timpul de gătit și vă scutește de bătaia de cap a sculptării. Dar puteți folosi această rețetă pentru a prăji un pui întreg; lăsați-l la cuptor cel puțin 20 de minute mai mult.