Pui cu ciuperci la cuptor
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încearcă pui cu ciuperci la cuptor. O porție conține 203 calorii, 26 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Pentru 1,6 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, piper, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 47%, care este solid. Încercați pui la cuptor cu ciuperci II, pui cu ciuperci la cuptor și tigaie cu ciuperci la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile în 2 linguri de unt până se înmoaie.
Așezați puiul într-un recipient de 3 litri uns cu unsoare. vas de copt; se presara cu sare si piper. Topiți untul rămas; se stropesc peste pui.
Combinați bulionul și sherry; se toarnă peste pui. Deasupra puneți ciupercile.
Acoperiți și coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.